Komkommer basilicum Fizz
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Komkommer basilicum Fizz

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer. Snij ‘m overlangs doormidden en schep er 6 balletjes uit met een parisienne- lepeltje. Leg ze 1 uur in de diepvrie- zer. Snij de rest van het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Spoel de basilicumblaadjes, plet ze in een cocktailshaker. Voeg de komkommerblokjes toe en kneus ook deze lichtjes.

  3. 3

    Voeg de Cointreau, het limoen- sap en enkele ijsblokjes toe en schud goed met de shaker.

  4. 4

    Zeef de cocktail boven een glas met ijs en vul aan met spuitwater. Werk af met de komkommerbal- letjes en een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer. Snij ‘m overlangs doormidden en schep er 6 balletjes uit met een parisienne- lepeltje. Leg ze 1 uur in de diepvrie- zer. Snij de rest van het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Spoel de basilicumblaadjes, plet ze in een cocktailshaker. Voeg de komkommerblokjes toe en kneus ook deze lichtjes.

  3. 3

    Voeg de Cointreau, het limoen- sap en enkele ijsblokjes toe en schud goed met de shaker.

  4. 4

    Zeef de cocktail boven een glas met ijs en vul aan met spuitwater. Werk af met de komkommerbal- letjes en een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.