Kalkoencurry
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoencurry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een heerlijk Aziatisch eenpansgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schraap de wortelen en verwijder het groen. Halveer ze in de lengte.

    Schil de aardappelen.

    Snij de lente-uien in stukken.

  2. 2

    Kook de geschilde aardappelen 5 minuten in gezouten water. giet ze af en laat ze weer lauw worden.

  3. 3

    Kruid de kalkoenblokjes met peper en zout en braad ze kort rondom aan in hete olie. Doe de worteltjes erbij en roerbak ongeveer 2 minuten. Voeg er vervolgens de currypasta aan toe. Roerbak nog 1 minuut.

  4. 4

    Doe de kokosmelk, de lente-uien en de aardappeltjes erbij. Schep goed om. Dek af en laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schraap de wortelen en verwijder het groen. Halveer ze in de lengte.

    Schil de aardappelen.

    Snij de lente-uien in stukken.

  2. 2

    Kook de geschilde aardappelen 5 minuten in gezouten water. giet ze af en laat ze weer lauw worden.

  3. 3

    Kruid de kalkoenblokjes met peper en zout en braad ze kort rondom aan in hete olie. Doe de worteltjes erbij en roerbak ongeveer 2 minuten. Voeg er vervolgens de currypasta aan toe. Roerbak nog 1 minuut.

  4. 4

    Doe de kokosmelk, de lente-uien en de aardappeltjes erbij. Schep goed om. Dek af en laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.