Boeuf bourguignon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boeuf bourguignon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe het rundvlees samen met de prei, selder, wortel en ui in een pan. Voeg er ook het kruidentuiltje aan toe. Schenk er de wijn bij tot alles goed onderstaat en laat het enkele uren marineren.

  2. 2

    Zeef en vang het marinadevocht op. Bak de stukken rundvlees aan alle kanten goudbruin in wat boter. Voeg er het spek aan toe en roer om. Bestrooi met de bloem en schep goed om.

  3. 3

    Blus het geheel met de kalfsfond en het marinadevocht. Breng aan de kook en laat 2 uur op een zacht vuurtje sudderen tot het gaar is.

  4. 4

    Voeg na 1,5 uur de champignons en de zilveruitjes toe. Laat nog een halfuur sudderen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe het rundvlees samen met de prei, selder, wortel en ui in een pan. Voeg er ook het kruidentuiltje aan toe. Schenk er de wijn bij tot alles goed onderstaat en laat het enkele uren marineren.

  2. 2

    Zeef en vang het marinadevocht op. Bak de stukken rundvlees aan alle kanten goudbruin in wat boter. Voeg er het spek aan toe en roer om. Bestrooi met de bloem en schep goed om.

  3. 3

    Blus het geheel met de kalfsfond en het marinadevocht. Breng aan de kook en laat 2 uur op een zacht vuurtje sudderen tot het gaar is.

  4. 4

    Voeg na 1,5 uur de champignons en de zilveruitjes toe. Laat nog een halfuur sudderen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.