Aziatisch vissersstoofpotje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aziatisch vissersstoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng in een vijzel de gember, het chilipepertje, de knoflook en het paprikapoeder, of mix ze in de keukenrobot. Voeg er 2 eetlepels olie aan toe en meng tot een pittige pasta.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de sesamolie in een pan, doe er de kruidige pasta en het citroengras bij en roerbak kort. Giet de kokosmelk, de kippenbouillon en het limoensap erbij en laat 5 minuten pruttelen.

  4. 4

    Doe er de zeeduivelblokjes bij en laat 4 minuten garen. Doe er dan de langoustines en de mosselen bij en laat verder garen tot de schelpen opengaan en de langoustinestaarten mooi rood kleuren.

  5. 5

    Serveer goed warm met de basmatirijst en flink wat verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng in een vijzel de gember, het chilipepertje, de knoflook en het paprikapoeder, of mix ze in de keukenrobot. Voeg er 2 eetlepels olie aan toe en meng tot een pittige pasta.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de sesamolie in een pan, doe er de kruidige pasta en het citroengras bij en roerbak kort. Giet de kokosmelk, de kippenbouillon en het limoensap erbij en laat 5 minuten pruttelen.

  4. 4

    Doe er de zeeduivelblokjes bij en laat 4 minuten garen. Doe er dan de langoustines en de mosselen bij en laat verder garen tot de schelpen opengaan en de langoustinestaarten mooi rood kleuren.

  5. 5

    Serveer goed warm met de basmatirijst en flink wat verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.