Recept

Koteletten met radijsjessalade en citroenaardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de tijm, kaneel, karwij, cayennepeper en 1 el zout en 1 el peper in een vijzel en wrijf fijn. Voeg er 2 el olijfolie aan toe en meng tot een papje. Wrijf het vlees in met deze marinade en laat even rusten.

  2. 2

    Maak de radijzen en de komkommer schoon, snij ze in dunne plakken. Maak de lente-uitjes schoon, snij ze in dunne ringen. Meng de radijzen, komkommer en lente-ui en maak aan met 3 el olijfolie, 2 el citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Bak de koteletten in een pan met boter. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de aardappelplakjes in wat olijfolie en breng ze op smaak met zeezout en wat van de geraspte citroenschil.

  5. 5

    Serveer de koteletjes met de radijsjessalade en de citroenaardappelen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koteletten met radijsjessalade en citroenaardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!