Recept

Koteletten met radijsjessalade en citroenaardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de tijm, kaneel, karwij, cayennepeper en 1 el zout en 1 el peper in een vijzel en wrijf fijn. Voeg er 2 el olijfolie aan toe en meng tot een papje. Wrijf het vlees in met deze marinade en laat even rusten.

  2. 2

    Maak de radijzen en de komkommer schoon, snij ze in dunne plakken. Maak de lente-uitjes schoon, snij ze in dunne ringen. Meng de radijzen, komkommer en lente-ui en maak aan met 3 el olijfolie, 2 el citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Bak de koteletten in een pan met boter. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de aardappelplakjes in wat olijfolie en breng ze op smaak met zeezout en wat van de geraspte citroenschil.

  5. 5

    Serveer de koteletjes met de radijsjessalade en de citroenaardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koteletten met radijsjessalade en citroenaardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!