• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Glühwein warm-koud

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Breng samen de koude winteravond door met dit heerlijke drankje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 citroen.

  2. 2

    Breng het sinaasappelsap, het cassissap, de citroenschil en de suiker aan de kook. Haal het daarna van het vuur en voeg de glühweinkruiden toe. Laat het 30 minuten trekken. Zeef.

  3. 3

    Doe de helft van het mengsel in een schaal en zet 4 uur in de diepvriezer.

  4. 4

    Roer de eiwitten net voor het serveren door de andere helft.

  5. 5

    Schraap de bevroren glühwein met een vork tot granité en verdeel over de glazen.

  6. 6

    Klop de eiwit-wijn schuimig au bain-marie en verdeel over de granité. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 citroen.

  2. 2

    Breng het sinaasappelsap, het cassissap, de citroenschil en de suiker aan de kook. Haal het daarna van het vuur en voeg de glühweinkruiden toe. Laat het 30 minuten trekken. Zeef.

  3. 3

    Doe de helft van het mengsel in een schaal en zet 4 uur in de diepvriezer.

  4. 4

    Roer de eiwitten net voor het serveren door de andere helft.

  5. 5

    Schraap de bevroren glühwein met een vork tot granité en verdeel over de glazen.

  6. 6

    Klop de eiwit-wijn schuimig au bain-marie en verdeel over de granité. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.