• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Glühwein met kaneel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om lekker bij op te warmen

bereiding
  1. 1

    Spoel de sinaasappels en snij ze in dunne plakjes. Doe de wijn in een pan, samen met de sinaasappelplakjes, de suiker, de honing en de specerijen.

  2. 2

    Verwarm de glühwein zachtjes, maar laat hem niet koken, want dan vervliegt alle alcohol. Laat alles een halfuurtje zachtjes trekken.

  3. 3

    Verdeel de glühwein over bekertjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de sinaasappels en snij ze in dunne plakjes. Doe de wijn in een pan, samen met de sinaasappelplakjes, de suiker, de honing en de specerijen.

  2. 2

    Verwarm de glühwein zachtjes, maar laat hem niet koken, want dan vervliegt alle alcohol. Laat alles een halfuurtje zachtjes trekken.

  3. 3

    Verdeel de glühwein over bekertjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.