• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensmedaillon met peultjes en mosterdkrieltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de krieltjes schoon en kook ze gaar in gezouten water. Giet af, laat uitdampen.

  2. 2

    Blancheer de boontjes, de peultjes en de doperwten beetgaar in gezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Snij het wit van de lente-uitjes in ringen. Stoof ze met de erwten, de boontjes en de peultjes aan in boter. Roer er de peterselie door. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de aardappelen in boter. Bestrooi met mosterdpoeder, peterselie en zout.

  5. 5

    Bak de varkensmedaillons in een pan met wat boter. Kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de krieltjes schoon en kook ze gaar in gezouten water. Giet af, laat uitdampen.

  2. 2

    Blancheer de boontjes, de peultjes en de doperwten beetgaar in gezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Snij het wit van de lente-uitjes in ringen. Stoof ze met de erwten, de boontjes en de peultjes aan in boter. Roer er de peterselie door. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de aardappelen in boter. Bestrooi met mosterdpoeder, peterselie en zout.

  5. 5

    Bak de varkensmedaillons in een pan met wat boter. Kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.