Groentestamppot met boerenworst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentestamppot met boerenworst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de wortelen. Snij ze in stukken. Breng de vleesbouillon aan de kook en doe er de groenten bij. Laat 10 minuten koken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes fijn. Doe ze bij de groenten en laat ze nog 5 minuten meekoken.

  3. 3

    Giet af en plet de groenten met de pureestamper. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Prik de worsten in met een vork. Kruid ze (indien nodig) met peper en zout. Bak ze goudbruin in een nootje boter, op een matig vuur.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met 4 eetlepels water. Laat opkoken. Serveer bij de worst en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de wortelen. Snij ze in stukken. Breng de vleesbouillon aan de kook en doe er de groenten bij. Laat 10 minuten koken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes fijn. Doe ze bij de groenten en laat ze nog 5 minuten meekoken.

  3. 3

    Giet af en plet de groenten met de pureestamper. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Prik de worsten in met een vork. Kruid ze (indien nodig) met peper en zout. Bak ze goudbruin in een nootje boter, op een matig vuur.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met 4 eetlepels water. Laat opkoken. Serveer bij de worst en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.