Recept

Groentestamppot met boerenworst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de wortelen. Snij ze in stukken. Breng de vleesbouillon aan de kook en doe er de groenten bij. Laat 10 minuten koken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes fijn. Doe ze bij de groenten en laat ze nog 5 minuten meekoken.

  3. 3

    Giet af en plet de groenten met de pureestamper. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Prik de worsten in met een vork. Kruid ze (indien nodig) met peper en zout. Bak ze goudbruin in een nootje boter, op een matig vuur.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met 4 eetlepels water. Laat opkoken. Serveer bij de worst en de puree.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentestamppot met boerenworst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!