Recept

Salade van quinoa met tomaten en koriandersalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De quinoakorrels zijn gaar als ze doorschijnend zijn en je de kleine spiraalvormige kiem aan de buitenkant goed kunt zien.

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Roer los met een beetje olijfolie.

  2. 2

    Spoel de koriander en de peterselie, en laat goed uitlekken. Pluk de blaadjes. Mix de ingrediënten voor de koriandersalsa in een blender.

  3. 3

    Snijd de lente-uitjes grof in schuine stukken en snijd de tomaten in plakjes of halveer ze. Strooi de stukken lente-ui over de tomaten en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Serveer met de quinoa en de koriandersalsa.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van quinoa met tomaten en koriandersalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!