Oosterse salade met gambaspiesjes
bereiding
- 
                        1 Vermeng alle ingrediënten voor de dressing 
- 
                        2 Spoel de komkommer en schil ze. Spoel de paprika en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Schil de daikon en maak de lente-uitjes schoon. Snijd alles in reepjes. Spoel de sojacheuten en laat ze goed uitlekken. 
- 
                        3 Week de rijstnoedels 3 minuten, van het vuur af, in kokendheet water. Giet ze af en spoel ze onder de koude kraan. Laat ze goed uitlekken. 
- 
                        4 Steek op satéprikkers 3 gamba’s elk. Bestrijk ze met arachideolie. Bak ze in een hete grillpan of onder de hete grill van de oven tot ze roze en gaar zijn. 
- 
                        5 Leg alle groenten met de uitgelekte noedels in een kom. Serveer met de gambaspiesjes en geef de dressing er apart bij. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                