Mascarponecrème met bosvruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mascarponecrème met bosvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers wit-schuimig, samen met de suiker.

  2. 2

    Snij het vanillestokje overlangs open en schraap het merg bij het dooiermengsel. Doe er ook de mascarpone bij en klop tot een gladde crème.

  3. 3

    Verdeel de mascarponecrème over mooie glazen of kommetjes en laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Garneer de crème met de bessen en een toefje slagroom. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers wit-schuimig, samen met de suiker.

  2. 2

    Snij het vanillestokje overlangs open en schraap het merg bij het dooiermengsel. Doe er ook de mascarpone bij en klop tot een gladde crème.

  3. 3

    Verdeel de mascarponecrème over mooie glazen of kommetjes en laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Garneer de crème met de bessen en een toefje slagroom. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.