Penne met griet, erwtjes en groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met griet, erwtjes en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de penne gaar in gezouten water. Snij de onderkanten van de asperges en snij ze in grote stukken. Stoof het sjalotje aan in wat olijfolie. Voeg er de erwtjes aan toe.

  2. 2

    Blus met de witte wijn en voeg er de mascarpone aan toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de grietfilet aan beide kanten goudbruin en gaar in wat boter. Kruid met peper en zout. Leg er de asperges bij en bak ze beetgaar.

  4. 4

    Roer de mascarponesaus en de helft van de Parmezaanse kaas door de penne. Serveer de pasta met de grietfilets, de asperges, enkele takjes dragon en de rest van de Parmezaanse kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de penne gaar in gezouten water. Snij de onderkanten van de asperges en snij ze in grote stukken. Stoof het sjalotje aan in wat olijfolie. Voeg er de erwtjes aan toe.

  2. 2

    Blus met de witte wijn en voeg er de mascarpone aan toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de grietfilet aan beide kanten goudbruin en gaar in wat boter. Kruid met peper en zout. Leg er de asperges bij en bak ze beetgaar.

  4. 4

    Roer de mascarponesaus en de helft van de Parmezaanse kaas door de penne. Serveer de pasta met de grietfilets, de asperges, enkele takjes dragon en de rest van de Parmezaanse kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.