Recept

Penne met griet, erwtjes en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'n Lentepasta die je vanaf nu vaak zult klaarmaken.

bereiding
  1. 1

    Kook de penne gaar in gezouten water. Snij de onderkanten van de asperges en snij ze in grote stukken. Stoof het sjalotje aan in wat olijfolie. Voeg er de erwtjes aan toe.

  2. 2

    Blus met de witte wijn en voeg er de mascarpone aan toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de grietfilet aan beide kanten goudbruin en gaar in wat boter. Kruid met peper en zout. Leg er de asperges bij en bak ze beetgaar.

  4. 4

    Roer de mascarponesaus en de helft van de Parmezaanse kaas door de penne. Serveer de pasta met de grietfilets, de asperges, enkele takjes dragon en de rest van de Parmezaanse kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne met griet, erwtjes en groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!