Preitaart met ricotta en kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Preitaart met ricotta en kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Staat de oven al aan?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Halveer dikke preiwitten in de lengte. Stoof ze beetgaar in een pan met een beetje boter. Snij het kabeljauwhaasje in de lengte in repen.

  3. 3

    Leg het bladerdeeg (met het bakpapier) in een vierkante bakvorm (26 x 26 cm) en schik er afwisselend de prei en de repen kabeljauw op.

  4. 4

    Klop de ricotta los met de eieren en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper. Schenk het ricotta-eimengsel over de prei en de vis.

  5. 5

    Bak de taart in 35 minuten goudbruin in de oven. Bestrooi de quiche met preischeutjes en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Halveer dikke preiwitten in de lengte. Stoof ze beetgaar in een pan met een beetje boter. Snij het kabeljauwhaasje in de lengte in repen.

  3. 3

    Leg het bladerdeeg (met het bakpapier) in een vierkante bakvorm (26 x 26 cm) en schik er afwisselend de prei en de repen kabeljauw op.

  4. 4

    Klop de ricotta los met de eieren en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper. Schenk het ricotta-eimengsel over de prei en de vis.

  5. 5

    Bak de taart in 35 minuten goudbruin in de oven. Bestrooi de quiche met preischeutjes en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.