Quiche met zoete aardappel en gehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met zoete aardappel en gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en snij in blokjes.

  3. 3

    Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Verhit 1 el olie en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook en het gehakt toe. Bak het gehakt rul. Kruid met piment en indien nodig met peper en zout.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room en meng er de bieslook door.

  5. 5

    Rol het deeg dun uit en leg het op bakpapier in een diepe, ronde bakvorm.

  6. 6

    Schep het gehakt en de aardappelblokjes op het deeg. Lepel er het eiermengsel over. Bak de quiche 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en snij in blokjes.

  3. 3

    Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Verhit 1 el olie en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook en het gehakt toe. Bak het gehakt rul. Kruid met piment en indien nodig met peper en zout.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room en meng er de bieslook door.

  5. 5

    Rol het deeg dun uit en leg het op bakpapier in een diepe, ronde bakvorm.

  6. 6

    Schep het gehakt en de aardappelblokjes op het deeg. Lepel er het eiermengsel over. Bak de quiche 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.