Beuling met veenbessengelei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Beuling met veenbessengelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi met brunoise

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de wortelen, de aardappelen en de appels. Snij ze in kleine blokjes. Snij de worsten schuin in plakken.

  2. 2

    Bak de aardappelen 3 minuten in 2 el olie. Doe er de wortelen bij. Laat nog 3 minuten bakken. Voeg er de appelen aan toe en bak nog 1 minuut. Kruid met peper.

  3. 3

    Bak de worstplakken aan beide kanten in boter of olie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schik de worst op warme borden en schep er de brunoise op. Verwarm in dezelfde pan de veenbessengelei tot hij licht vloeibaar is. Lepel de gelei bij de worst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de wortelen, de aardappelen en de appels. Snij ze in kleine blokjes. Snij de worsten schuin in plakken.

  2. 2

    Bak de aardappelen 3 minuten in 2 el olie. Doe er de wortelen bij. Laat nog 3 minuten bakken. Voeg er de appelen aan toe en bak nog 1 minuut. Kruid met peper.

  3. 3

    Bak de worstplakken aan beide kanten in boter of olie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schik de worst op warme borden en schep er de brunoise op. Verwarm in dezelfde pan de veenbessengelei tot hij licht vloeibaar is. Lepel de gelei bij de worst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.