Oosterse vinken
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse vinken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de lente-uitjes schoon maar snij het groen niet weg. Blancheer ze 1 minuut in gezouten water. Laat schrikken in koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon. Blancheer ze 3 minuten in water met het bonenkruid. Laat schrikken in koud water en uitlekken.

  3. 3

    Leg de varkenslapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze plat. Leg op elk lapje een lente-uitje. Rol zo stevig mogelijk op en zet vast met een houten prikker.

  4. 4

    Vermeng de honing met de soja- en de oestersaus. Bak de vleesrolletjes in olijfolie kort op een hevig vuur. Giet het sausje erbij en laat nog een paar minuten garen.

  5. 5

    Bak de prinsessenboontjes op in de olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Verdeel het vlees en de boontjes over de borden. Lepel de warme saus erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de lente-uitjes schoon maar snij het groen niet weg. Blancheer ze 1 minuut in gezouten water. Laat schrikken in koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon. Blancheer ze 3 minuten in water met het bonenkruid. Laat schrikken in koud water en uitlekken.

  3. 3

    Leg de varkenslapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze plat. Leg op elk lapje een lente-uitje. Rol zo stevig mogelijk op en zet vast met een houten prikker.

  4. 4

    Vermeng de honing met de soja- en de oestersaus. Bak de vleesrolletjes in olijfolie kort op een hevig vuur. Giet het sausje erbij en laat nog een paar minuten garen.

  5. 5

    Bak de prinsessenboontjes op in de olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Verdeel het vlees en de boontjes over de borden. Lepel de warme saus erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.