Kippenworst met gegrilde venkel en kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippenworst met gegrilde venkel en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de venkelknollen schoon, spoel ze, snij ze in 8 gelijke stukken en kook of stoof ze 5 minuten. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Beboter een vuurvaste schaal. Schik er de uitgelekte venkel in, samen met de kerstomaatjes, olijven en gesnipperde knoflook. Strooi er de oregano over en kruid met peper en zeezout. Besprenkel met 2 scheutjes olijfolie en zet de schotel 25 à 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Bak in de laatste 8 minuten de kippenworsten in een klontje boter, kruid met peper en zout. Serveer met de gegrilde groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de venkelknollen schoon, spoel ze, snij ze in 8 gelijke stukken en kook of stoof ze 5 minuten. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Beboter een vuurvaste schaal. Schik er de uitgelekte venkel in, samen met de kerstomaatjes, olijven en gesnipperde knoflook. Strooi er de oregano over en kruid met peper en zeezout. Besprenkel met 2 scheutjes olijfolie en zet de schotel 25 à 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Bak in de laatste 8 minuten de kippenworsten in een klontje boter, kruid met peper en zout. Serveer met de gegrilde groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.