Gegrilde roodbaars met citroenvinaigrette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde roodbaars met citroenvinaigrette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niets dan pure smaken.

bereiding
  1. 1

    Meng 3 el olijfolie met het citroensap, de munt en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de asperges. Kook ze 7 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Blancheer de zeekraal 2 minuten in water. Laat eveneens schrikken in koud water en laat uitlekken.

  4. 4

    Bestrijk de visfilets lichtjes met olijfolie en bestrooi met oregano. Kruid met peper en zout. Rooster ze 2 minuten aan elke kant, in de grillpan of op de barbecue.

  5. 5

    Verdeel de vis met de lauwe groenten over voorverwarmde borden. Lepel de citroenvinaigrette over de vis. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng 3 el olijfolie met het citroensap, de munt en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de asperges. Kook ze 7 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Blancheer de zeekraal 2 minuten in water. Laat eveneens schrikken in koud water en laat uitlekken.

  4. 4

    Bestrijk de visfilets lichtjes met olijfolie en bestrooi met oregano. Kruid met peper en zout. Rooster ze 2 minuten aan elke kant, in de grillpan of op de barbecue.

  5. 5

    Verdeel de vis met de lauwe groenten over voorverwarmde borden. Lepel de citroenvinaigrette over de vis. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.