Orecchiette met pancetta en rucola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Orecchiette met pancetta en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Snij de pancetta in fijne reepjes en hak de rucola grof. Snij de lente-uitjes in schuine ringen. Maak de salieblaadjes los van de takjes.

  3. 3

    Verhit een pan en bak de pancetta, zonder vetstof, krokant. Voeg de pijnboompitjes en de rozijnen toe, samen met de helft van de salieblaadjes. Roerbak kort met de olijfolie.

  4. 4

    Giet de pasta af, meng door de pancetta, samen met de rucola en de lente-ui. Strooi er de parmezaan en de rest van de salieblaadjes over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Snij de pancetta in fijne reepjes en hak de rucola grof. Snij de lente-uitjes in schuine ringen. Maak de salieblaadjes los van de takjes.

  3. 3

    Verhit een pan en bak de pancetta, zonder vetstof, krokant. Voeg de pijnboompitjes en de rozijnen toe, samen met de helft van de salieblaadjes. Roerbak kort met de olijfolie.

  4. 4

    Giet de pasta af, meng door de pancetta, samen met de rucola en de lente-ui. Strooi er de parmezaan en de rest van de salieblaadjes over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.