Recept

Tiramisutaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke zoete bom op je bord

bereiding
  1. 1

    Snij de bisquitbodems op maat van de springvorm (26 cm diameter). Leg één bodem in de springvorm.

  2. 2

    Meng de mascarpone met de eidooiers, de vanillesuiker en de bloemsuiker tot een homogene massa.

  3. 3

    Meng de koffie met de amaretto en verdeel de helft over één taartbodem.

  4. 4

    Strijk de helft van de mascarponeroom over de taartbodem.  Bedek met de tweede bodem en giet er de resterende koffie over.

  5. 5

    Werk af met de rest van de mascarponeroom. Zet een nacht in de koelkast vóór het ontvormen.

  6. 6

    Bestrooi voor het serveren met cacaopoeder en werk eventueel af met chocoladekrullen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tiramisutaart

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!