Gebakken krieltjes en courgette met salsa verde en worstjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken krieltjes en courgette met salsa verde en worstjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Halveer de krieltjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de courgettes in plakken van 1 cm. Verdeel de worsten in stukjes van 6 à 7 cm.

  2. 2

    Bak de worstjes in wat boter mooi bruin. Bak in een andere grote pan de krieltjes en de plakken courgette. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Hak voor de salsa verde de munt en het basilicum fijn. Pel de knoflook, snipper fijn. Meng de gehakte kruiden en knoflook met de kappertjes en ongeveer 4 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng de gebakken krieltjes en courgettes met de worstjes en lepel er wat van de salsa verde over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de krieltjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de courgettes in plakken van 1 cm. Verdeel de worsten in stukjes van 6 à 7 cm.

  2. 2

    Bak de worstjes in wat boter mooi bruin. Bak in een andere grote pan de krieltjes en de plakken courgette. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Hak voor de salsa verde de munt en het basilicum fijn. Pel de knoflook, snipper fijn. Meng de gehakte kruiden en knoflook met de kappertjes en ongeveer 4 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng de gebakken krieltjes en courgettes met de worstjes en lepel er wat van de salsa verde over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.