Gebakken krieltjes en courgette met salsa verde en worstjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken krieltjes en courgette met salsa verde en worstjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Halveer de krieltjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de courgettes in plakken van 1 cm. Verdeel de worsten in stukjes van 6 à 7 cm.

  2. 2

    Bak de worstjes in wat boter mooi bruin. Bak in een andere grote pan de krieltjes en de plakken courgette. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Hak voor de salsa verde de munt en het basilicum fijn. Pel de knoflook, snipper fijn. Meng de gehakte kruiden en knoflook met de kappertjes en ongeveer 4 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng de gebakken krieltjes en courgettes met de worstjes en lepel er wat van de salsa verde over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de krieltjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de courgettes in plakken van 1 cm. Verdeel de worsten in stukjes van 6 à 7 cm.

  2. 2

    Bak de worstjes in wat boter mooi bruin. Bak in een andere grote pan de krieltjes en de plakken courgette. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Hak voor de salsa verde de munt en het basilicum fijn. Pel de knoflook, snipper fijn. Meng de gehakte kruiden en knoflook met de kappertjes en ongeveer 4 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng de gebakken krieltjes en courgettes met de worstjes en lepel er wat van de salsa verde over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?