Recept

Italiaanse pannenkoeken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'Buona' met parmaham!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de bolletjes mozzarella uitlekken, snij ze in plakjes. Wrijf de vijgen schoon met keukenpapier, snij ze in kwartjes. Snij de zwoerd van de ham.

  2. 2

    Zeef de bloem in een kom. Doe er een flinke snuif zout bij. Maak in het midden een kuiltje. Breek daarin de eieren. Roer stevig om.

  3. 3

    Voeg er de melk aan toe en bewerk met de mixer-kloppers tot een glad beslag.

  4. 4

    Bak in een grote koekenpan, in boter of olie, dunne pannenkoeken.

  5. 5

    Leg op een kant van elke pannenkoek de mozzarella en de vijgen. Dek af met een plak ham en vouw de pannenkoek toe.

  6. 6

    Versier met een plukje rucola en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Italiaanse pannenkoeken

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!