Italiaanse pannenkoeken
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse pannenkoeken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'Buona' met parmaham!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de bolletjes mozzarella uitlekken, snij ze in plakjes. Wrijf de vijgen schoon met keukenpapier, snij ze in kwartjes. Snij de zwoerd van de ham.

  2. 2

    Zeef de bloem in een kom. Doe er een flinke snuif zout bij. Maak in het midden een kuiltje. Breek daarin de eieren. Roer stevig om.

  3. 3

    Voeg er de melk aan toe en bewerk met de mixer-kloppers tot een glad beslag.

  4. 4

    Bak in een grote koekenpan, in boter of olie, dunne pannenkoeken.

  5. 5

    Leg op een kant van elke pannenkoek de mozzarella en de vijgen. Dek af met een plak ham en vouw de pannenkoek toe.

  6. 6

    Versier met een plukje rucola en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de bolletjes mozzarella uitlekken, snij ze in plakjes. Wrijf de vijgen schoon met keukenpapier, snij ze in kwartjes. Snij de zwoerd van de ham.

  2. 2

    Zeef de bloem in een kom. Doe er een flinke snuif zout bij. Maak in het midden een kuiltje. Breek daarin de eieren. Roer stevig om.

  3. 3

    Voeg er de melk aan toe en bewerk met de mixer-kloppers tot een glad beslag.

  4. 4

    Bak in een grote koekenpan, in boter of olie, dunne pannenkoeken.

  5. 5

    Leg op een kant van elke pannenkoek de mozzarella en de vijgen. Dek af met een plak ham en vouw de pannenkoek toe.

  6. 6

    Versier met een plukje rucola en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.