Aardappelen in zoutkorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelen in zoutkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de aardappelen. Rist de blaadjes van de rozemarijn en de tijm en hak grof. Roer de kruiden samen met de eiwitten door het grof zeezout. Meng goed en schep de helft op de bodem van een ovenschaal. Schik de aardappe- len erop en bedek opnieuw met een dikke laag zout. Zet 40 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal uit de oven en breek de zoutkorst zodat je de aard- appeltjes eruit kunt halen. Verwijder het zout. Je kunt ze pellen, maar met schil zijn ze zeker ook lekker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de aardappelen. Rist de blaadjes van de rozemarijn en de tijm en hak grof. Roer de kruiden samen met de eiwitten door het grof zeezout. Meng goed en schep de helft op de bodem van een ovenschaal. Schik de aardappe- len erop en bedek opnieuw met een dikke laag zout. Zet 40 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal uit de oven en breek de zoutkorst zodat je de aard- appeltjes eruit kunt halen. Verwijder het zout. Je kunt ze pellen, maar met schil zijn ze zeker ook lekker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.