Recept

Rabarber-citroenlimonade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, snij ’m in stukken. Pers 1 citroen.

  2. 2

    Doe de suiker in een pannetje met 150 ml water en laat 5 minu- ten koken. Doe dan de rabarber en het citroensap bij de siroop en laat 10 minuten koken, tot de rabarber zacht is. Laat afkoelen.

  3. 3

    Leg een zeefdoek in een zeef en giet de siroop erdoor. Duw wat overblijft in de zeefdoek goed
    uit en laat het mengsel volledig afkoelen.

  4. 4

    Doe de rabarbersiroop in een fles en leng aan met ongeveer 600 ml water.

  5. 5

    Spoel de blaadjes munt en snij de resterende citroen in plakjes. Serveer met blaadjes munt en plakjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rabarber-citroenlimonade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, snij ’m in stukken. Pers 1 citroen.

  2. 2

    Doe de suiker in een pannetje met 150 ml water en laat 5 minu- ten koken. Doe dan de rabarber en het citroensap bij de siroop en laat 10 minuten koken, tot de rabarber zacht is. Laat afkoelen.

  3. 3

    Leg een zeefdoek in een zeef en giet de siroop erdoor. Duw wat overblijft in de zeefdoek goed
    uit en laat het mengsel volledig afkoelen.

  4. 4

    Doe de rabarbersiroop in een fles en leng aan met ongeveer 600 ml water.

  5. 5

    Spoel de blaadjes munt en snij de resterende citroen in plakjes. Serveer met blaadjes munt en plakjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!