Recept

Rabarber-citroenlimonade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, snij ’m in stukken. Pers 1 citroen.

  2. 2

    Doe de suiker in een pannetje met 150 ml water en laat 5 minu- ten koken. Doe dan de rabarber en het citroensap bij de siroop en laat 10 minuten koken, tot de rabarber zacht is. Laat afkoelen.

  3. 3

    Leg een zeefdoek in een zeef en giet de siroop erdoor. Duw wat overblijft in de zeefdoek goed
    uit en laat het mengsel volledig afkoelen.

  4. 4

    Doe de rabarbersiroop in een fles en leng aan met ongeveer 600 ml water.

  5. 5

    Spoel de blaadjes munt en snij de resterende citroen in plakjes. Serveer met blaadjes munt en plakjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rabarber-citroenlimonade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!