Recept

Salade van romanesco met olijven en kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op z'n Italiaans

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water. Snij ze in stukken. Verdeel de kool in roosjes en blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Pel de uien, snij ze in flinterdunne ringen.

  2. 2

    Lepel de helft van het citroensap over de uiringen. Schep goed om.

  3. Dressing

  4. 3

    Roer de mosterd los met de olijfolie. Doe er de kappertjes bij. Breng op smaak met de rest van het citroensap, peper en zout.

  5. 4

    Vermeng in een grote slakom de groenten met de kappertjesdressing. Werk af met olijven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van romanesco met olijven en kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!