Saltimbocca met skrei, tuinbonenpuree en grijze garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca met skrei, tuinbonenpuree en grijze garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de visfilets in 8 stuk- ken. Leg elk stukje vis op een sneetje parmaham en rol het vlees errond. Leg de pakketjes naast elkaar in een ovenschaal. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Verwijder het velletje van de tuinbonen, blancheer ze 2 minuten in kokend lichtgezou- ten water en laat uitlekken. Hak de blaadjes munt grof. Plet de tuinbonen en meng met 1 el olijfolie en de gehakte munt.

  3. 3

    Kook de krielaardappelen gaar, giet af en pureer. Meng de zure room en de geplette tuin- bonen onder de aardappelen en kruid met peper en zout. Voeg de garnalen bij de puree en serveer bij de visrolletjes. Werk af met een beetje tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de visfilets in 8 stuk- ken. Leg elk stukje vis op een sneetje parmaham en rol het vlees errond. Leg de pakketjes naast elkaar in een ovenschaal. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Verwijder het velletje van de tuinbonen, blancheer ze 2 minuten in kokend lichtgezou- ten water en laat uitlekken. Hak de blaadjes munt grof. Plet de tuinbonen en meng met 1 el olijfolie en de gehakte munt.

  3. 3

    Kook de krielaardappelen gaar, giet af en pureer. Meng de zure room en de geplette tuin- bonen onder de aardappelen en kruid met peper en zout. Voeg de garnalen bij de puree en serveer bij de visrolletjes. Werk af met een beetje tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.