Recept

Cranberry ginger fizz met gemberbier

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke cocktail!

bereiding
  1. 1

    Breng 100 ml water met de suiker aan de kook en laat op een zacht vuurtje tot siroop inkoken.

  2. 2

    Voeg de cranberries toe, wacht tot ze openbarsten. Haal dan de pan van het vuur en laat afkoelen.

  3. 3

    Rasp de schil van de citroen en de sinaasappel. Pers de vruchten uit. Doe het sap en de geraspte schil bij de cranberrysiroop en meng goed. Laat 5 minuten rusten en duw door een zeef. 

  4. 4

    Voeg de gin toe.

  5. 5

    Vul 4 glazen met ijsschilfers en verdeel er de cranberrysiroop over. Leng aan met ginger ale.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!