• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Slagroomtaart met granaatappel en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en voor elke gelegenheid

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Haal de granaatappelzaadjes uit de granaatappel. (Zorg dat er geen witte vliesjes meer tussen zitten want die zijn heel bitter!)

    Snij de vijgen in vieren.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Laat de boter smelten. Vermeng ze met de suiker, de eieren, de bloem en enkele druppels amandelessence.

  3. 3

    Beboter een springvorm van 26 cm diameter en bestrooi hem met bloem. Doe er het beslag in en bak in de oven gedurende 25 minuten. Laat afkoelen.

  4. 4

    Klop de room lobbig met de poedersuiker, de likeur en het zakje vanillesuiker. Bestrijk er de taart mee. Werk af met de granaatappelzaadjes en vijgenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Haal de granaatappelzaadjes uit de granaatappel. (Zorg dat er geen witte vliesjes meer tussen zitten want die zijn heel bitter!)

    Snij de vijgen in vieren.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Laat de boter smelten. Vermeng ze met de suiker, de eieren, de bloem en enkele druppels amandelessence.

  3. 3

    Beboter een springvorm van 26 cm diameter en bestrooi hem met bloem. Doe er het beslag in en bak in de oven gedurende 25 minuten. Laat afkoelen.

  4. 4

    Klop de room lobbig met de poedersuiker, de likeur en het zakje vanillesuiker. Bestrijk er de taart mee. Werk af met de granaatappelzaadjes en vijgenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.