Homemade vissticks
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade vissticks

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo gemakkelijk en zo lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid 8 el paneermeel met cayennepeper en zout. Haal de 4 stukken visfilet (kabeljauw, griet of andere vaste witte vis) eerst door bloem, dan door losgeklopt eiwit en tot slot door het paneermeel.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Laat ze nog 4 min. garen in de oven. Serveer met een partje citroen en wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid 8 el paneermeel met cayennepeper en zout. Haal de 4 stukken visfilet (kabeljauw, griet of andere vaste witte vis) eerst door bloem, dan door losgeklopt eiwit en tot slot door het paneermeel.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Laat ze nog 4 min. garen in de oven. Serveer met een partje citroen en wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!