Vissticks met pasta

Zo maak je ‘t
  1. De vissticks worden extra lekker als je door het paneermeel een beetje chilivlokken of wat gehakte groene kruiden mengt.

  2. Klop de eieren los in een diep bord. Doe in een tweede diep bord de bloem, in een derde bord het paneermeel. Haal de stukjes vis achtereenvolgens door de bloem, eieren en paneermeel. Laat even drogen.

  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Spoel de rucola.

  4. Bak de vissticks in een pan met olie goudbruin in 2 à 3 minuten per kant.

  5. Giet de pasta af, doe er de zure room, tomaatjes en rucola bij en schep kort om. Kruid met peper en zout. Serveer de pasta meteen, met de vissticks.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Erwtjespuree met gepaneerde vissticks

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Vissticks met kruidenmayonaise

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Homemade vissticks

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Macaroni met spek en tomatenroomsaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kippensoep met pasta