Homemade vissticks
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade vissticks

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo gemakkelijk en zo lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid 8 el paneermeel met cayennepeper en zout. Haal de 4 stukken visfilet (kabeljauw, griet of andere vaste witte vis) eerst door bloem, dan door losgeklopt eiwit en tot slot door het paneermeel.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Laat ze nog 4 min. garen in de oven. Serveer met een partje citroen en wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid 8 el paneermeel met cayennepeper en zout. Haal de 4 stukken visfilet (kabeljauw, griet of andere vaste witte vis) eerst door bloem, dan door losgeklopt eiwit en tot slot door het paneermeel.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Laat ze nog 4 min. garen in de oven. Serveer met een partje citroen en wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.