Kabeljauw met amandelkorstje
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat. 
- 
                        2 Doe de amandelen met de knoflook, citroenschil, de helft van het citroensap en 1 el olijfolie in de blender en pureer. Kruid met peper en zout. Roer er de bieslook en peterselie door. 
- 
                        3 Kruid de visfilets met peper en zout. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de notenpasta. Zet 10 tot 15 minuten in de oven – afhankelijk van de dikte –, tot het korstje goudbruin is, en de vis gaar. 
- 
                        4 Meng de sla met wat extra bieslook en peterselie, de rest van de olijfolie en het citroensap. Serveer de sla bij de vis. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                                 
                 
                                 
                 
                 
                