Astridjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Astridjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijke gebakjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Klop de eiwitten goed stijf. Voeg er onder voortdurend kloppen beetje bij beetje 125 g suiker aan toe, tot er zich zijdezachte pieken vormen.

  3. 3

    Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Schep het meringuemengsel in een spuitzak en spuit vervolgens 8 rondjes op de bakplaat. Zet 50 minuten in de oven. Na het bakken moeten de meringues mooi wit zijn en de onderkant goed droog). Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Klop de slagroom stijf, samen met 50 g suiker en de kirsch. Verdeel de slagroom over de meringues en strooi er chocoladeschilfers over. Werk af met een braambes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Klop de eiwitten goed stijf. Voeg er onder voortdurend kloppen beetje bij beetje 125 g suiker aan toe, tot er zich zijdezachte pieken vormen.

  3. 3

    Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Schep het meringuemengsel in een spuitzak en spuit vervolgens 8 rondjes op de bakplaat. Zet 50 minuten in de oven. Na het bakken moeten de meringues mooi wit zijn en de onderkant goed droog). Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Klop de slagroom stijf, samen met 50 g suiker en de kirsch. Verdeel de slagroom over de meringues en strooi er chocoladeschilfers over. Werk af met een braambes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.