Gevuld varkensgebraadje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevuld varkensgebraadje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoofde worteltjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Week het brood in lauw water en knijp uit. Snipper het chilipepertje.

  2. 2

    Meng het gehakt met het brood, de chili, de kruiden en de venkelzaadjes. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het gebraad open tot een lap. Verdeel er de vulling over. Rol op en bind vast met keukentouw. Bestrijk het vlees met olijfolie en kruid met peper. Schroei het rondom dicht.

  4. 4

    Doe het vlees in een ovenschaal en overgiet met de bouillon. Zet het 1 uur in de oven (bedruip regelmatig met het braadvocht). Laat voor het serveren nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Week het brood in lauw water en knijp uit. Snipper het chilipepertje.

  2. 2

    Meng het gehakt met het brood, de chili, de kruiden en de venkelzaadjes. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het gebraad open tot een lap. Verdeel er de vulling over. Rol op en bind vast met keukentouw. Bestrijk het vlees met olijfolie en kruid met peper. Schroei het rondom dicht.

  4. 4

    Doe het vlees in een ovenschaal en overgiet met de bouillon. Zet het 1 uur in de oven (bedruip regelmatig met het braadvocht). Laat voor het serveren nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.