Recept

Homemade vleessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak de vleessla voor op je boterham een keertje zelf: helemaal niet moeilijk!

bereiding
  1. 1

    Snij de uiteinden van de boontjes, snij ze in stukjes en blancheer ze kort in kokend water. Laat schrikken onder koud water, laat goed uitlekken en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwijder het vet van de ham en snij daarna in kleine blokjes. Snipper de augurk fijn en snij de lente-uitjes in ringen. Maak de radijsjes schoon, spoel goed en snij in fijne staafjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten met de mayonaise tot een romige vleessalade. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Homemade vleessalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de uiteinden van de boontjes, snij ze in stukjes en blancheer ze kort in kokend water. Laat schrikken onder koud water, laat goed uitlekken en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwijder het vet van de ham en snij daarna in kleine blokjes. Snipper de augurk fijn en snij de lente-uitjes in ringen. Maak de radijsjes schoon, spoel goed en snij in fijne staafjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten met de mayonaise tot een romige vleessalade. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!