Homemade vleessalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade vleessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Snij de uiteinden van de boontjes, snij ze in stukjes en blancheer ze kort in kokend water. Laat schrikken onder koud water, laat goed uitlekken en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwijder het vet van de ham en snij daarna in kleine blokjes. Snipper de augurk fijn en snij de lente-uitjes in ringen. Maak de radijsjes schoon, spoel goed en snij in fijne staafjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten met de mayonaise tot een romige vleessalade. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de uiteinden van de boontjes, snij ze in stukjes en blancheer ze kort in kokend water. Laat schrikken onder koud water, laat goed uitlekken en laat afkoelen.

  2. 2

    Verwijder het vet van de ham en snij daarna in kleine blokjes. Snipper de augurk fijn en snij de lente-uitjes in ringen. Maak de radijsjes schoon, spoel goed en snij in fijne staafjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten met de mayonaise tot een romige vleessalade. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.