Lasagne met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lasagne met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijke pastaschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Fruit ze in wat olie. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Laat de boter smelten. Roer er de bloem door en laat even sudderen. Voeg dan de melk toe en roer tot een gebonden bechamelsaus. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroenschil.

  3. 3

    Snij de zalm in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Vet een ovenschaal in. Schep er een laagje zalm in en daarop spinazie. Dek af met lasagnevellen, lepel er saus over en bestrooi met parmezaan. Herhaal tot alles opgebruikt is, eindig met mozzarella.

  4. 4

    Zet de lasagne 30 tot 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Fruit ze in wat olie. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Laat de boter smelten. Roer er de bloem door en laat even sudderen. Voeg dan de melk toe en roer tot een gebonden bechamelsaus. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroenschil.

  3. 3

    Snij de zalm in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Vet een ovenschaal in. Schep er een laagje zalm in en daarop spinazie. Dek af met lasagnevellen, lepel er saus over en bestrooi met parmezaan. Herhaal tot alles opgebruikt is, eindig met mozzarella.

  4. 4

    Zet de lasagne 30 tot 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.