Gratin met appel en knolselder
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gratin met appel en knolselder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van de boomgaard naar je bord

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappels en de knolselder. Snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, laat uitlekken. Schil de appels.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschotel. Schik er de aardappels in, daarop de appels en dan de knolselder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de korst van de camembert eraf. Verwarm de kaas samen met de room, tot hij gesmolten is. Giet over de groenten.

  4. 4

    Meng de spekjes met de panko en 2 el olijfolie. Bestrooi er de gratin mee en zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappels en de knolselder. Snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, laat uitlekken. Schil de appels.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschotel. Schik er de aardappels in, daarop de appels en dan de knolselder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de korst van de camembert eraf. Verwarm de kaas samen met de room, tot hij gesmolten is. Giet over de groenten.

  4. 4

    Meng de spekjes met de panko en 2 el olijfolie. Bestrooi er de gratin mee en zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.