Recept

Gratin met appel en knolselder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van de boomgaard naar je bord

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappels en de knolselder. Snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, laat uitlekken. Schil de appels.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschotel. Schik er de aardappels in, daarop de appels en dan de knolselder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de korst van de camembert eraf. Verwarm de kaas samen met de room, tot hij gesmolten is. Giet over de groenten.

  4. 4

    Meng de spekjes met de panko en 2 el olijfolie. Bestrooi er de gratin mee en zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gratin met appel en knolselder
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de aardappels en de knolselder. Snij ze in dunne plakjes. Blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, laat uitlekken. Schil de appels.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschotel. Schik er de aardappels in, daarop de appels en dan de knolselder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de korst van de camembert eraf. Verwarm de kaas samen met de room, tot hij gesmolten is. Giet over de groenten.

  4. 4

    Meng de spekjes met de panko en 2 el olijfolie. Bestrooi er de gratin mee en zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!