• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pesto-aardappelen met zeebaars en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk stuk vis

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Spoel de rucola.

  2. 2

    Maak de pesto: stamp de knoflook en de basilicumblaadjes fijn in een vijzel (of gebruik een keukenrobot). Doe er de geroosterde pijnboompitten bij en bewerk verder. Voeg er parmezaan en olijfolie aan toe tot er een mooie gladde structuur ontstaat. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Roer de pesto door de aardappelblokjes. Dep de vis droog. Bak de vis met de kerstomaatjes in olijfolie, draai om en bak nog enkele minuten verder. Kruid met peper en fleur de sel.

  4. 4

    Serveer de vis met de pesto-aardappelen, kerstomaatjes en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Spoel de rucola.

  2. 2

    Maak de pesto: stamp de knoflook en de basilicumblaadjes fijn in een vijzel (of gebruik een keukenrobot). Doe er de geroosterde pijnboompitten bij en bewerk verder. Voeg er parmezaan en olijfolie aan toe tot er een mooie gladde structuur ontstaat. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Roer de pesto door de aardappelblokjes. Dep de vis droog. Bak de vis met de kerstomaatjes in olijfolie, draai om en bak nog enkele minuten verder. Kruid met peper en fleur de sel.

  4. 4

    Serveer de vis met de pesto-aardappelen, kerstomaatjes en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.