Veggie risotto met tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veggie risotto met tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Doe er de rijst bij en schep om tot alle korrels glazig worden.

  2. 2

    Blus met de wijn. Laat al roerend koken tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.

  3. 3

    Schep er pas dan één pollepel bouillon bij, en laat weer al het vocht opslorpen. Werk zo verder tot de rijst gaar is (ongeveer 20 minuten).

  4. 4

    Schep er de tuinkruiden, parmezaan en een klontje boter door. Breng op smaak met peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten rusten, alvorens te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Doe er de rijst bij en schep om tot alle korrels glazig worden.

  2. 2

    Blus met de wijn. Laat al roerend koken tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.

  3. 3

    Schep er pas dan één pollepel bouillon bij, en laat weer al het vocht opslorpen. Werk zo verder tot de rijst gaar is (ongeveer 20 minuten).

  4. 4

    Schep er de tuinkruiden, parmezaan en een klontje boter door. Breng op smaak met peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten rusten, alvorens te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.