Recept

Gebraad met erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Traditionele maaltijd

bereiding
  1. 1

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom in boter of olie. Neem uit de pan. Fruit in dezelfde pan de helft van de ui glazig.

  2. 2

    Doe de tomatenpuree, wijn, bouillon en het kruidentuiltje bij de ui en laat even doorkoken. Leg er het vlees weer bij, dek af en laat 20 à 30 minuten garen.

  3. 3

    Neem het vlees uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Bind de saus.

  4. 4

    Fruit de rest van de ui glazig in boter. Doe er de erwtjes en lente-ui bij en stoof even mee. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de erwtjes met het vlees en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebraad met erwtjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!