Gebraad met erwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebraad met erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Traditionele maaltijd

bereiding
  1. 1

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom in boter of olie. Neem uit de pan. Fruit in dezelfde pan de helft van de ui glazig.

  2. 2

    Doe de tomatenpuree, wijn, bouillon en het kruidentuiltje bij de ui en laat even doorkoken. Leg er het vlees weer bij, dek af en laat 20 à 30 minuten garen.

  3. 3

    Neem het vlees uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Bind de saus.

  4. 4

    Fruit de rest van de ui glazig in boter. Doe er de erwtjes en lente-ui bij en stoof even mee. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de erwtjes met het vlees en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom in boter of olie. Neem uit de pan. Fruit in dezelfde pan de helft van de ui glazig.

  2. 2

    Doe de tomatenpuree, wijn, bouillon en het kruidentuiltje bij de ui en laat even doorkoken. Leg er het vlees weer bij, dek af en laat 20 à 30 minuten garen.

  3. 3

    Neem het vlees uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Bind de saus.

  4. 4

    Fruit de rest van de ui glazig in boter. Doe er de erwtjes en lente-ui bij en stoof even mee. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de erwtjes met het vlees en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.