Recept

Broodpizza met mozzarella en ansjovis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Leuk om mee te nemen

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de saus. Snipper de tijm, marjolein en het basilicum. Pel en snipper de uien en de knoflook.

  2. 2

    Stoof de uien glazig in olijfolie. Doe er de knoflook, tomatenpuree, gepelde tomaten, suiker en groene kruiden bij. Breng aan de kook en laat minstens 2 uur héél zachtjes sudderen. Laat afkoelen.

  3. 3

    Snij de broden open en beleg de onderste helft rijkelijk met tomatensaus, plakjes mozzarella en ansjovis. Kruid met peper en zout en leg er de bovenste helft weer op.

  4. 4

    Snij de broodpizza’s in punten en neem ze mee in de lunchbox, of in een pizzadoos.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broodpizza met mozzarella en ansjovis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!