Recept

Gehaktpannetje met erwten en aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers uit India

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Zet ze even onder water.

  2. 2

    Pel en hak de sjalotten en de knoflook, snij de pepertjes in ringen. Stoof ze samen glazig in 2 el olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

  3. 3

    Doe er de tomatenpuree en bouillon bij. Giet de aardappelen af en voeg ze toe, samen met de erwtjes. Kruid met paprika, kaneel, kurkuma, komijn en gember.

  4. 4

    Zet het deksel op de pan en laat 30 à 35 minuten sudderen op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktpannetje met erwten en aardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!