Gehaktpannetje met erwten en aardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktpannetje met erwten en aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers uit India

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Zet ze even onder water.

  2. 2

    Pel en hak de sjalotten en de knoflook, snij de pepertjes in ringen. Stoof ze samen glazig in 2 el olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

  3. 3

    Doe er de tomatenpuree en bouillon bij. Giet de aardappelen af en voeg ze toe, samen met de erwtjes. Kruid met paprika, kaneel, kurkuma, komijn en gember.

  4. 4

    Zet het deksel op de pan en laat 30 à 35 minuten sudderen op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Zet ze even onder water.

  2. 2

    Pel en hak de sjalotten en de knoflook, snij de pepertjes in ringen. Stoof ze samen glazig in 2 el olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

  3. 3

    Doe er de tomatenpuree en bouillon bij. Giet de aardappelen af en voeg ze toe, samen met de erwtjes. Kruid met paprika, kaneel, kurkuma, komijn en gember.

  4. 4

    Zet het deksel op de pan en laat 30 à 35 minuten sudderen op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.