Broodpudding met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broodpudding met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk en zoet

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Mix de pijnboompitten fijn. Klop de suiker met de eieren en de likeur tot een wit schuimige massa. Voeg langzaam de boter toe, blijf constant roeren.

  2. 2

    Meng de gemixte pijnboompitten met de amandelen en het puddingpoeder. Schep door de eimassa.

  3. 3

    Verdeel het deeg over ingevette bakvormpjes en leg er de frambozen bovenop. Zet 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Mix de pijnboompitten fijn. Klop de suiker met de eieren en de likeur tot een wit schuimige massa. Voeg langzaam de boter toe, blijf constant roeren.

  2. 2

    Meng de gemixte pijnboompitten met de amandelen en het puddingpoeder. Schep door de eimassa.

  3. 3

    Verdeel het deeg over ingevette bakvormpjes en leg er de frambozen bovenop. Zet 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.