Recept

Spaghetti met tomaat, mozzarella en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor kaasliefhebbers

bereiding
  1. 1

    Doe de knoflook met het kruidenzout in een vijzel en stamp fijn (of pers de knoflook en meng met het zout).

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Bewaar wat van het kookvocht.

  3. 3

    Meng de spaghetti meteen met olijfolie, knoflookpasta en flink wat zwarte peper. Roer er eventueel 1 à 2 el kookvocht door.

  4. 4

    Meng de stukjes tomaat en pijnboompitten door de pasta. Bestrooi met mozzarella en rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met tomaat, mozzarella en rucola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Doe de knoflook met het kruidenzout in een vijzel en stamp fijn (of pers de knoflook en meng met het zout).

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Bewaar wat van het kookvocht.

  3. 3

    Meng de spaghetti meteen met olijfolie, knoflookpasta en flink wat zwarte peper. Roer er eventueel 1 à 2 el kookvocht door.

  4. 4

    Meng de stukjes tomaat en pijnboompitten door de pasta. Bestrooi met mozzarella en rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!