Recept

Spaghetti met tomaat, mozzarella en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor kaasliefhebbers

bereiding
  1. 1

    Doe de knoflook met het kruidenzout in een vijzel en stamp fijn (of pers de knoflook en meng met het zout).

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Bewaar wat van het kookvocht.

  3. 3

    Meng de spaghetti meteen met olijfolie, knoflookpasta en flink wat zwarte peper. Roer er eventueel 1 à 2 el kookvocht door.

  4. 4

    Meng de stukjes tomaat en pijnboompitten door de pasta. Bestrooi met mozzarella en rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met tomaat, mozzarella en rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!