Recept

Romeinse salade met kip en parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Echte zomertopper

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood af en snij het in dobbelsteentjes. Pers de knoflook en meng met 4 el arachideolie. Verhit de olie in een pan en bak het brood krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

    Bak de kipfilets en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd en de worcestershiresaus. Roer de ansjovis door de dressing.

  3. 3

    Spoel de sla en snij in repen. Meng met de dressing en het brood.

  4. 4

    Trek of snij de kipfilets in hapklare stukjes. Snij het chilipepertje (zonder de zaadjes) in ringetjes.

  5. 5

    Verdeel de salade over 4 borden. Leg er de kip bij. Werk af met de parmezaanschilfers en ringetjes chilipeper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Romeinse salade met kip en parmezaan
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood af en snij het in dobbelsteentjes. Pers de knoflook en meng met 4 el arachideolie. Verhit de olie in een pan en bak het brood krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

    Bak de kipfilets en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd en de worcestershiresaus. Roer de ansjovis door de dressing.

  3. 3

    Spoel de sla en snij in repen. Meng met de dressing en het brood.

  4. 4

    Trek of snij de kipfilets in hapklare stukjes. Snij het chilipepertje (zonder de zaadjes) in ringetjes.

  5. 5

    Verdeel de salade over 4 borden. Leg er de kip bij. Werk af met de parmezaanschilfers en ringetjes chilipeper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!