Recept

Citroenmarmelade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mediterraans

bereiding
  1. 1

    Boen de citroenen grondig schoon.

  2. 2

    Schil 2 citroenen flinterdun, en snij de schil verder in heel fijne reepjes.

  3. 3

    Snij 2 citroenen in plakken en verwijder de pitten. Schil de overblijvende 4 citroenen tot op het vruchtvlees en snij dan de partjes tussen de vliezen uit.

  4. 4

    Doe het citroensap, het vruchtvlees, de plakjes, schilletjes en geleisuiker in een pan en breng aan de kook. Laat 4 minuten borrelend doorkoken.

  5. 5

    Schenk de marmelade in bokaaltjes en dek meteen af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Citroenmarmelade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Boen de citroenen grondig schoon.

  2. 2

    Schil 2 citroenen flinterdun, en snij de schil verder in heel fijne reepjes.

  3. 3

    Snij 2 citroenen in plakken en verwijder de pitten. Schil de overblijvende 4 citroenen tot op het vruchtvlees en snij dan de partjes tussen de vliezen uit.

  4. 4

    Doe het citroensap, het vruchtvlees, de plakjes, schilletjes en geleisuiker in een pan en breng aan de kook. Laat 4 minuten borrelend doorkoken.

  5. 5

    Schenk de marmelade in bokaaltjes en dek meteen af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!