Aardappeltorentjes met garnaal
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappeltorentjes met garnaal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke smaken

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Snij de aardappelen in 20 mooie ronde plakken. Leg ze naast elkaar op een schaal en besprenkel ze met olijfolie.

  2. 2

    Pel de garnalen en verwijder het zwarte darmkanaal, laat de staart zitten. Hak de koriander fijn. Pers 1 limoen en snij de andere in partjes. Bak de garnalen in 2 eetlepels olijfolie tot ze verkleuren. Kruid met koriander, peper en zout en roerbak kort. Schenk er dan het limoensap bij en laat nog 1 minuutje verder koken.

  3. 3

    Leg op elk plakje aardappel een garnaal en steek vast met een cocktailprikker. Werk af met partjes limoen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Snij de aardappelen in 20 mooie ronde plakken. Leg ze naast elkaar op een schaal en besprenkel ze met olijfolie.

  2. 2

    Pel de garnalen en verwijder het zwarte darmkanaal, laat de staart zitten. Hak de koriander fijn. Pers 1 limoen en snij de andere in partjes. Bak de garnalen in 2 eetlepels olijfolie tot ze verkleuren. Kruid met koriander, peper en zout en roerbak kort. Schenk er dan het limoensap bij en laat nog 1 minuutje verder koken.

  3. 3

    Leg op elk plakje aardappel een garnaal en steek vast met een cocktailprikker. Werk af met partjes limoen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.