Zalm met primeuraardappeltjes en mosterdsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm met primeuraardappeltjes en mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomers recept

bereiding
  1. 1

    Kook de nieuwe aardappeltjes in een royale hoeveelheid water in 10 à 15 minuten gaar. Laat ze wat afkoelen en pel ze.

  2. 2

    Spoel de spinazie en verwijder eventuele slechte blaadjes. Doe de spinazie met aanhangend vocht in een pan en laat op middelhoog vuur slinken. Kruid met zout en peper.

  3. 3

    Snij de zalm met een scherp mes in heel fijne plakjes en sprenkel het citroensap erover.

  4. 4

    Maak de mosterdsaus: roer de mosterd met de visfond, de olijfolie en de honing stevig door elkaar. Verdeel de aardappeltjes over vier borden. Verdeel de spinazie en de zalm erover. Sprenkel over elk bord 2 à 3 eetlepels van de saus en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de nieuwe aardappeltjes in een royale hoeveelheid water in 10 à 15 minuten gaar. Laat ze wat afkoelen en pel ze.

  2. 2

    Spoel de spinazie en verwijder eventuele slechte blaadjes. Doe de spinazie met aanhangend vocht in een pan en laat op middelhoog vuur slinken. Kruid met zout en peper.

  3. 3

    Snij de zalm met een scherp mes in heel fijne plakjes en sprenkel het citroensap erover.

  4. 4

    Maak de mosterdsaus: roer de mosterd met de visfond, de olijfolie en de honing stevig door elkaar. Verdeel de aardappeltjes over vier borden. Verdeel de spinazie en de zalm erover. Sprenkel over elk bord 2 à 3 eetlepels van de saus en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.